Hoppa till innehåll

Effektiva mikroorganismer för hälsosammare hemmiljö

Nytt Hem Städ är ett mångsidigt hushållsmedel som består av 100% naturliga substanser.

  • Hud- och miljövänlig
  • 100% ekologisk
  • Biologiskt nedbrytbar
  • Inga kemikalier
  • GMO-fri
  • Vegansk
  • Tillverkad med kärlek

Nytt Hem Städ är en ny generations allrengöringsmedel som innehåller EM – effektiva mikroorganismer och är helt fritt från kemiska substanser. De effektiva mikroorganismerna i EM jobbar enligt dominansprincipen som säkerhetsställer att ”goda” mikroorganismer är i majoritet och konkurrerar ut de ogynnsamma och sjukdomsframkallande mikroorganismerna. Själva mikroorganismerna i EM förekommer naturligt både runt oss och i vår kropp och är således helt ofarliga.

Om man byter ut sina kemiska medel mot EM påverkas också vår hälsa positivt då kemiska medel kan vara en belastning för kroppen. Med EM fyller man på med välgörande bakterier i varje medium (jord, vatten, luft, människo- och djurtarm) vilket är bra för både hälsa och miljö.

Nytt Hem Städ tar effektivt bort smuts och damm och tack vare att mikroorganismerna håller platsen ”upptagen” för skadliga mikroorganismer att tränga in så kommer inte smuts och damm tillbaka lika snabbt.

När spillvattnet kommer ut i naturen så är det inte skadligt utan däremot bra för miljön. De effektiva mikroorganismerna skapar en god balans i naturens egna bakterieflora och mikrolivet frodas.

Innehåll: 16 olika stammar av effektiva mikroorganismer. Naturliga mikroorganismer komplex (MOK) bestående av mjölksyrebakterier, fotosyntesbakterier och jäst. Näring från naturliga ämnen från livsmedelstillverkning (vegan sockersorter KbA).

Användning och dosering >>

Köp till anpassad sprayflaska >>

Pris: Nytt Hem Städ 1 liter kostar 99 kr. Hämta i Falun eller Borlänge, annars tillkommer fraktkostnad.
Beställ direkt i vår webshop >>